Lokalmatfilmer fra Vestland & Møre og Romsdal
Stordal Is
Silje Lee Knutsen er en sunnmørsk gründer som dro til Italia for å lære seg å lage is. I en gammel møbelfabrikk lager hun deilig is av geitemelk, brunost og andre lokale råvarer.
Produsenter som medvirker i filmen:
Signes Raspeballer og Fjellestad Gårdskjøkken
Mens den artige raspeballdronnninga Signe Nydal håndlager 180 tonn raspeballer hvert år, lager Egil Fjellestad tradisjonsrik gombe, søst og dravle av melka til kyrne sine.
Produsenter som medvirker i filmen:
Juviksild
Juviksild startet med sild allerede i 1928. Nå driver en ny generasjon sildeproduksjonen videre mot nye høyder. Arne er heldig og får lov å lage sild sammen med Hanne.
Produsenter som medvirker i filmen:
Mosbøen Gård
Øksendal er en bortglemt, vakker og frodig dal som smyger seg inn fra Tingvollfjorden på Nordmøre. Her lager de flatbrød med smak, som har blitt populært over hele landet.
Produsenter som medvirker i filmen:
Kveita i Kjeura
Andreas og Arne utforsker Rylfylke med båt og tar turen inn til Jøsenfjorden der tusenvis av kveiter koser seg før de blir luksusmat på restauranter over hele verden.