Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon
2 rosemerker?

Haugsfrukt

Lærdal ligger nydelig til ved Sognefjorden. Når du vandrer rundt her, kan du virkelig forestille deg hvordan livet var i en slik handelsstand for mer enn 100 år siden. Den morsomme landhandelen Smak Av Sogn er et naturlig stoppested på en sykkeltur til Lærdal. Der kan du sikre deg en nydelig smak av Lærdalsepler fra Haugsfrukt.
Produktbilde

De beste epledrikkene i landet

Haugsfrukt er virksomheten til Fredrik Hestetun og familien hans. Her har den driftige bonden satset stort på veldig gode epledrikker. Allerede i sine første konkurranser har produktene hans vunnet priser, og våren 2021 fikk en av epledrikkene terningkast seks i VGs store sidertest. Det er ikke verst, særlig når du vet at den ble lansert på samme tid. Fredrik jobber med å få produktene sine ut til stadig flere, og har fått god distribusjon av Coop. Ingeniøren er en ivrig bidragsyter i lokalsamfunnet, og har virkelig tenkt å skape et epleeventyr i vakre Lærdal – nå ønsker han også å satse på gårdsturisme.

På gården i Lærdal lager Fredrik Hestetun og familien prisvinnende sider og leskende epledrikker.
På gården i Lærdal lager Fredrik Hestetun og familien prisvinnende sider og leskende epledrikker.
«Sideren til Fredrik har vunnet flere priser, og våren 2021 fikk den terningkast seks i VGs store sidertest.»

Friske smaker gir to roser

Fredrik lager supre epledrikker. Den perlende alkoholfrie sider-varianten er et særdeles godt alternativ til mat, for den som ikke vil drikke noe sterkt.

Haugsfrukt er på vei til å skape en spennende gårdsmatprodusent. Når han begynner med overnatting, vil dette bli et sted det absolutt er verdt å tråkke til. Smakene er gode, friske og helt i toppklassen. For dette får han to roser, men det skulle ikke undre oss om stadig nye ideer bringer Haugsfrukt til tre.

Utforsk produktene til

Haugsfrukt

ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER

  • Perlande eple fra Lærdal

Illustrasjon av høydekurver