Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon
2 rosemerker?

Trygve Brovold

Stange er sentrum for det flotte jordbruksområdet ved Mjøsa, sør for Hamar og vest for Løten. I tettstedet Stangebyen finner du trivelige gater med butikker og serveringssteder. Ved Mjøsas bredde ligger det unike Atlungstad Brenneri. Et nydelig restaurert potetbrenneri av den gamle typen med full produksjon. Mye handler om lokal matproduksjon her i traktene. Slakterforretningen Trygve Brovold er intet unntak. Tradisjon og håndverk gjør dette til et sted du må innom.
Produktbilde

En skikkelig pølsemaker

Slakter Brovold var i ferd med å forsvinne. Den tradisjonsrike bedriften strevde, men heldigvis kom en gjeng lokale entusiaster på banen og reddet Stanges mest populære matleverandør. I dag er det fullt liv i den gamle butikken. Pølsemakerfaget står sterkt og Morten Bråthen, som står for de flotte kjøttproduktene, har vært på jobb her i over 40 år.

Her får du rene kjøttvarer som baserer seg på gamle, hemmelige oppskrifter. Hos Brovold er det flotte kjøttstykker i alle varianter. Karbonadene, lungemosen og de flotte pølsene er det som trekker folk til butikken, men interiøret og de blide folkene er verdt besøket i seg selv.Hos Trygve Brovold er det gjerne karbonadene, lungemosen og de flotte pølsene som trekker folk til butikken, men interiøret og de blide folkene er verdt besøket i seg selv.
Hos Trygve Brovold er det gjerne karbonadene, lungemosen og de flotte pølsene som trekker folk til butikken, men interiøret og de blide folkene er verdt besøket i seg selv.
"Råvarene er ferske og det smaker rent og godt kjøtt av alt de produserer."

Solid og uten snarveier

Vi har ikke pølsemakere og slaktere i hver en by lenger. Derfor er det så gledelig å ta turen innom Trygve Brovold og se det flotte utvalget i en skikkelig kjøttdisk. Og ikke minst møte den staute pølsemakeren Morten, som ikke ville finne på å ta en eneste snarvei med det han lager. Råvarene er ferske og det smaker rent og godt kjøtt av alt de produserer.

Landbrukskommunen Stange trenger selvsagt en ekte slakterforretning. Vi trenger alle det. Morten og gjengen hans får helt klart to roser for å ta vare på en viktig del av norsk mattradisjon.Utforsk produktene til

Trygve Brovold

ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER

  • Brovold Stangeburger

  • Brovold Ostepølse

  • Brovold Elg Biff Spekepølse

Illustrasjon av høydekurver