Toten Kjøtt
Ekte pølsemakere
På Toten Kjøtt er det faget som står i sentrum. De vil at det skal smake kjøtt av det de lager. De er ikke redde for å tilsette krydder, men er forsiktige med salt. Kjøttprosenten i pølsene deres er på flere varianter over 90 %. Oppskriftene er hemmelige og servicen god. De kjører selv rundt med varer, så og si hele døgnet for å sørge for at god mat kommer til sine tilhengere. De stekte medisterkakene blir produsert hele året. De er så gode at kundene slett ikke venter til jul for å nyte denne populære favoritten.
"Toten Kjøtt er et navn folk ser etter i butikken."
Tradisjon og nye ideer
Selv om Toten Kjøtt er en institusjon i dette flotte landbruksområdet, er de likevel på hugget. På kort tid har de skapt et eventyr av kjøttfulle og smaksrike pølser. Det er flott å se en pølsemakerbedrift som virkelig tar gode produkter på alvor. Rolf Selmer-Hansen startet bedriften og Jimmy Høiberget styrer den i dag. Sammen med de dyktige pølsemakerne har de vunnet mange gullmedaljer i Kjøtt-NM. Av oss får de to roser for innsatsen.
Utforsk produktene til
Toten Kjøtt
ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER
Wienerpølser
Kjøttkaker
Karbonader
Totenpølse
Grillpølser
Kjøttpudding
Kaiser Bratwurst
Medisterfarse
Medisterkaker
Gourmetpølse med ramsløk