Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon
2 rosemerker?

Torungen

Ferdig Mat i Arendal er en kjent og kjær produsent av lokalmat på Sørlandet. Merkevaren Torungen er oppkalt etter fyret utenfor Merdø i havgapet utenfor denne historiske kystbyen, og navnet går helt tilbake til 1946. Den gang var spesialiteten pillede reker, fiskekaker og fiskepudding. De håndlagde kompene deres er et av produktene som overlever alle trender, som folk i traktene bare må ha.
Produktbilde

Ferdig Mat

Ferdig Mat utvikler stadig nye produkter. Blant annet produserer de laksepølser og lakseburgere som har blitt en stor hit i USA. Under OL på Lillehammer ble det servert over 100 000 porsjoner av Torungens berømte laksesuppe til sultne atleter. Den samme oppskriften bruker de fortsatt.

Det er en enorm variasjon i hva den kreative lokalmatprodusenten kan lage. Hos Ferdig Mat har de utrolig mange artige maskiner for å kunne snu seg rundt og lage nye retter av de gode råvarene landsdelen byr på.: Bjørn Simon Rød styrer gjengen på Ferdig Mat og er høyt og lavt i alle prosesser i den lille fabrikken.
: Bjørn Simon Rød styrer gjengen på Ferdig Mat og er høyt og lavt i alle prosesser i den lille fabrikken.
"Under OL på Lillehammer ble det servert over 100 000 porsjoner av Torungens berømte laksesuppe til sultne atleter. Den samme oppskriften bruker de fortsatt."

Flinke folk og gode oppskrifter

Det er morsomt å besøke Ferdig Mat. Det er en artig gjeng som har mange gode produkter.

Smakene er basert på gode råvarer, tradisjon, velprøvde oppskrifter og ivrige fagfolk.

Bjørn Simon Rød styrer gjengen på Ferdig Mat og er høyt og lavt i alle prosesser i den lille fabrikken.

Se etter Torungen i butikken, spesialitetene får man i hele Agder og videre oppover i Telemark og Vestfold. Det er lokalmat som er verdt å tråkke til. Vi deler ut to roser til gjengen fra Arendal.Utforsk produktene til

Torungen

ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER

  • Fiskeboller

  • Fiskekaker

  • Fiskepudding

  • Fløtepudding

Illustrasjon av høydekurver