Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon
2 rosemerker?

Tørresvik Gård

På Tørresvik Gård finner vi én «eggspert», to kranglete haner og 7.500 frittgående høns. Resultatet er nydelige egg med deilig gul plomme.
Produktbilde

Tørresvik Gård

Like ved Nord-Norgebanens nordligste stasjon, Fauske, ligger Tørresvik i Salten. Her er naturen like vakker som matproduksjonen er spennende. Regionen har rike tradisjoner fra både landbruket og havet, og her er bøndene i en egen særklasse. De er friske nordlendinger som ruger på mye godt.

Det er ikke hver dag en får møte en ekte «eggspert».
Det er ikke hver dag en får møte en ekte «eggspert».
«Her er sykkelforholdene like gode som de delikate eggene fra Tørresvik Gård.»

Eggleder med frie høne

Stein Vegar Thuv er en mann med mye humor. Han overtok etter sin far som den fremste «egglederen» på Tørresvik Gård. Her ser han til 7.500 høner og to haner. Hanene er uvenner til tross for nok av høner å dele på.

Stein Vegar kaller seg også for «eggspert», og kjører ut egg i en bil med påskriften «Eggspressen». Resultatet er en sterk merkevare fra Tørresvik Gård. Hver dag klokken 11.00 åpner han dørene til det store hønsehuset. Her er det ingen gjerder, og hønene kan spasere rundt akkurat som de vil. Stein Vegar mener den frie oppdragelsen gir ekstra gul eggeplomme.

Som plommen i egget

Tørresvik Gård er en imponerende lokalmatprodusent. Det gode humøret smitter, og de flotte eggene frister. Over hele regionen etterspørres de artige pakkene fra Tørresvik. Stein Vegar tar godt vare på hønene sine, og har en imponerende kvalitet på eggene. Han er en suksessfull «eggleder» som har klart å skape et navn for seg selv og sine produkter. Han kommer nok til å klukke fornøyd når vi gir han to roser.Utforsk produktene til

Tørresvik Gård

ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER

  • Egg 6pk.

  • Egg 12pk.

Illustrasjon av høydekurver