Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon
2 rosemerker?

Svindland Spekemat

God spekemat blir ikke til på en-to-tre. Svindland Pølsemakeri ble ikke startet i går. Allerede i 1892 begynte Salve Svindland å handle med kjøtt i Flekkefjord-traktene. I dag fører Rune Svindland arven videre med et stort dedikert lag av håndverkere, som sørger for prisvinnende kvalitet i sin svært populære spekemat. Et besøk på den nye, imponerende fabrikken demonstrerer helt klart at her er det orden og stolte fagarbeid som er bakgrunn for suksessen.
Produktbilde

Spekemat i alle varianter

Selv om arven fra tidligere generasjoner er en viktig del av det gode renommeet Svindland har, er de slett ikke fremmede for å bruke kompetansen sin til å utvikle nye varianter. De gode pølsemakerne tilbyr blant annet rødvinsalami, ølpølse, elgpølse og meksikansk chilipølse, i tillegg til de faste favorittene. Humor har de òg. I 1992 produserte Svindland en salamipølse som var 20,95 meter lang og 676,9 kilo tung. Pølsa var en gave til byens borgere i anledning Flekkefjords 150-årsjubileum. Salamipølsa ble registrert i Guiness rekordbok som verdens størsteGod spekemat blir ikke til på en-to-tre. Svindland Pølsemakeri startet allerede i 1892.
God spekemat blir ikke til på en-to-tre. Svindland Pølsemakeri startet allerede i 1892.
"I 1992 produserte Svindland en salamipølse som var 20,95 meter lang og 676,9 kilo tung. Pølsa var en gave til byens borgere i anledning Flekkefjords 150-årsjubileum, og ble registrert i Guiness rekordbok som verdens største."

Spekemat i særklasse

Den beste spekematen krever håndverk, gode oppskrifter og utsøkte råvarer. Svindland tar faget alvorlig, men er samtidig lekne og utvikler nye varianter av spekemat, som vi nordmenn er så glade i.

Pølsemakeryrket holdes flott i hevd med bedrifter som Svindland. Spekematen lages av gode kjøttråvarer, har spennende oppskrifter og treffende tydelige smaker. Produksjonslokalene er nok de reneste og flotteste vi har sett. Svindland stikker av med to roser for nydelig spekemat.Utforsk produktene til

Svindland Spekemat

ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER

  • Elgpølse

  • Fårepølse

  • Reinsdyrpølse

  • Salami

  • Stubb

Illustrasjon av høydekurver