Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon
2 rosemerker?

Sveahjort

Rita Helen Rønning og Bjørn Åge Gundersen var lei av A4-livet og ville bli gårdbrukere. I 2012 kjøpte de gården Sveen Østre på Løten for å realisere drømmene sine. Rita er kokk og Bjørn Åge brannmann. Sammen har de skapt en flott gård som driver med oppdrett av hjort. På Sveen Østre har de til og med bygget sitt eget slakteri, slik at hjorteproduktene er så kortreist som det går an.
Produktbilde

Flott hjort

På Sveahjort er det flotte dyr å se i alle retninger du vender deg. Området her er veldig godt egnet for å drive med dette flotte dyret, som gir så gode og populære produkter. Her er det flott utmark med småskog, akkurat slik hjorten liker det. Hjorten har god plass og er både tillitsfulle og morsomme å komme i kontakt med. Det gjør naturligvis at mange besøkende kommer hit for å se det flotte dyret på nært hold.



Rita Helen Rønning og Bjørn Åge Gundersen var lei av A4-livet og ville bli gårdbrukere. I 2012 kjøpte de gården Sveen Østre på Løten for å realisere drømmene sine.
Rita Helen Rønning og Bjørn Åge Gundersen var lei av A4-livet og ville bli gårdbrukere. I 2012 kjøpte de gården Sveen Østre på Løten for å realisere drømmene sine.
"På gården driver de både med oppdrett og har eget slakteri. Mer kortreist skal du lete lenger etter."

Vilt og smakfullt

Hjort er supert viltkjøtt. Smaken og kvaliteten skiller seg betydelig fra annet vilt, som mye mørere og mildere. På Svea sørger de for at dyrene har det bra og at foredlingen skjer på egen gård.

De har mange ulike produkter og er genuint interessert i å skape et bredt tilbud av godt viltkjøtt.

Hjorteburger, spekepølse, hjorteskav og fine fileter er smakfulle produkter du bør få med deg.

Det driftige ekteparet får to roser av oss for innsatsen og de gode smakene.