Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon
3 rosemerker?

Røysland Gård

De driftige bøndene bak kjøttmerkevaren Nyyyt eier også Sjokoladehjørna i Egersund, hvor de har smakt seg fram til 80 ulike håndlagde varianter. Det er med andre ord kvalitet i alt bøndene på Jæren driver med.
Produktbilde

Nyyyt – kortreist og håndplukket

Georg Fredrik Ueland driver familiegården videre. Den vakre gården på Røysland i Bjerkreim har både frittgående griser, sauer og kyr, og nylig åpna kjøttmerkevaren Nyyyt opp sine nye produksjonslokaler her på gården. Nyyyt ble stifta av sju lokale bønder i 2005, blant dem Georg Fredrik. Nyyyt satser på kvalitetskjøtt og håndplukker det beste kjøttet til sine kresne kunder, som er både butikker, private kunder og kokker. Gården har også et eget hus med selskapslokale, der du kan feire med god mat og se utover åssidene der dyra koser seg.

Den vakre gården på Vikeså har frittgående griser, sauer og kyr.
Den vakre gården på Vikeså har frittgående griser, sauer og kyr.
«Kjøttet til Georg Fredrik og de andre bøndene i Nyyyt er et skikkelig smakfullt og håndverksmessig produkt i verdensklasse.»

Alt starter hos bonden

Kjøttet til Georg Fredrik og de andre bøndene i Nyyyt er et skikkelig smakfullt og håndverksmessig produkt i verdensklasse. Det gjør noe med smaken at de er så nær dyra sine og foredler egne produkter. Både pinnekjøttet, spekepølsene, fenalårene og storfekjøttet av wagyu-sorten er laget med kjærlighet og respekt. Det syntes vi også kommer frem gjennom smaken. Tre roser til Nyyyt og Georg Fredrik på Røysland Gård.

ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER

Illustrasjon av høydekurver