Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon
3 rosemerker?

Røyse Bærpresseri

Røyse Bærpresseri er et stort og moderne anlegg som ligger på Helgelandsmoen like ved Hønefoss. Området her er veldig rikt på frukt og bær. Presseriet ble etablert av glade bønder fra Røyse og omegn. Det er fremdeles de som leverer all frukten og bæra, men nå er det ekteparet Eilev og Ingvild på Nordre Sørum Gård som driver presseriet. Her i traktene er gårdene store og kan spore røttene sine tilbake til vikingtiden.
Produktbilde

Halvparten av alle solbær

Gårdene på de grøderike slettene på halvøya Røyse ved Tyrifjorden har et utrolig utvalg av bær og frukt. I dette området dyrkes blant annet halvparten av alle solbær i Norge. Her er det også store mengder rips, kirsebær, jordbær, rabarbra og epler, og mesteparten blir presset til velsmakende drikker av veldig høy kvalitet. De flotte flaskene inneholder heller ingen tilsetningsstoffer. Det flotte bærpresseriet og produktene deres har gang på gang vært nominert i Det Norske Måltid. I 2018 vant de Matspireprisen i den konkurransen. De elegante flaskene er innbydende og gjenspeiler både de flotte bærene og de staselige gårdene som leverer dem.Gårdene på halvøya Røyse ved Tyrifjorden har et utrolig utvalg av bær og frukt. Mesteparten blir presset til velsmakende drikker av veldig høy kvalitet.
Gårdene på halvøya Røyse ved Tyrifjorden har et utrolig utvalg av bær og frukt. Mesteparten blir presset til velsmakende drikker av veldig høy kvalitet.
"I dette området dyrkes halvparten av alle solbær i Norge."

Mange deilige drikkevarer

Røyse Bærpresseri er helt i Norgestoppen når det gjelder flotte drikkevarer av norsk frukt og bær. De har utviklet mange spennende smaker, og særlig imponerende er juice av stikkelsbær. Det er en sjelden smak. En annen frisk smak er juice av jordbær-rabarbra. Kombinasjonen gir en utrolig flott farge, som gjør at drikken gjør seg på et flott dekket bord. Alle smakene bærer preg av det flotte jordsmonnet på Røyse og den imponerende jobben dyrkerne gjør i dette flotte landskapet.

Du får det beste av norsk bærproduksjon fra Røyse. Vi gir bøndene tre roser for smakene og innsatsen. Norsk landbruk på sitt aller beste.Utforsk produktene til

Røyse Bærpresseri

ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER

  • Bringebærsaft

  • Eple Ingefær

  • Rabarbara

  • Rips Gelé

  • Solbær Gelé

  • Stikkelsbær

Illustrasjon av høydekurver