Pers Kjøkken
Norgesmester i flere kategorier
Tore har gått en god skole i familiebedriften. Fra han var en liten gutt har han vært med i produksjonen. Slikt gir resultater. Håndverksbedriften har veggene fulle av diplomer for gullmedaljer i NM i Kjøtt. Delikatessepålegget til Per’s er det pålegget som har vunnet flest slike priser i landet vårt. De er også med i Saltpartnerskapet for å redusere bruken av salt i pålegg. Alt de produserer er fritt for allergener.
"Håndverksbedriften har veggene fulle av diplomer for gullmedaljer i NM i Kjøtt."
Spennende spesialiteter
Per’s nøyer seg ikke med den tradisjonsrike spekematen og påleggsvariantene. Dyktige fagfolk utvikler gjerne nye produkter. Også krevende produkter som en ekte Prosciutto Cotto av god norsk gris med krydder hentet fra Italia, eller den store og flotte Pragerskinken som er et imponerende stykke håndverk. At de skulle slå vestlendingene og stikke av med prisen for Norges beste pinnekjøtt, sier også sitt.
Per’s er en ekte kjøttbedrift som kan måle seg med hvem som helst – til og med i Italia. Det fortjener to roser fra oss.
Utforsk produktene til
Pers Kjøkken
ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER
Villmarkssnabb
Svineflatbiff Marinert
Rødvinssnabb
Roastbeef
Pinnekjøtt