Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon
2 rosemerker?

Pers Kjøkken

Påleggspesialisten Per's Kjøkken i Sandefjord ble, naturligvis, startet av en som het Per i 1961. I dag er det sønnen, Tore Sørensen, som styrer en flott bedrift med stolte pølsemakere som har spesialisert seg på flotte påleggsprodukter og spekemat. Hos Per’s er de veldig nøye med hvilke råvarer de vil sette navnet sitt på. Det har gjort Per's Kjøkken til en meget populært lokalmatprodusent, også langt utenfor Sandefjords grenser.
Produktbilde

Norgesmester i flere kategorier

Tore har gått en god skole i familiebedriften. Fra han var en liten gutt har han vært med i produksjonen. Slikt gir resultater. Håndverksbedriften har veggene fulle av diplomer for gullmedaljer i NM i Kjøtt. Delikatessepålegget til Per’s er det pålegget som har vunnet flest slike priser i landet vårt. De er også med i Saltpartnerskapet for å redusere bruken av salt i pålegg. Alt de produserer er fritt for allergener.Hos Per’s er de nøye med hvilke råvarer de vil sette navnet sitt på. Det har gjort dem til en meget populært lokalmatprodusent, også langt utenfor Sandefjords grenser.
Hos Per’s er de nøye med hvilke råvarer de vil sette navnet sitt på. Det har gjort dem til en meget populært lokalmatprodusent, også langt utenfor Sandefjords grenser.
"Håndverksbedriften har veggene fulle av diplomer for gullmedaljer i NM i Kjøtt."

Spennende spesialiteter

Per’s nøyer seg ikke med den tradisjonsrike spekematen og påleggsvariantene. Dyktige fagfolk utvikler gjerne nye produkter. Også krevende produkter som en ekte Prosciutto Cotto av god norsk gris med krydder hentet fra Italia, eller den store og flotte Pragerskinken som er et imponerende stykke håndverk. At de skulle slå vestlendingene og stikke av med prisen for Norges beste pinnekjøtt, sier også sitt.


Per’s er en ekte kjøttbedrift som kan måle seg med hvem som helst – til og med i Italia. Det fortjener to roser fra oss.Utforsk produktene til

Pers Kjøkken

ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER

  • Villmarkssnabb

  • Svineflatbiff Marinert

  • Rødvinssnabb

  • Roastbeef

  • Pinnekjøtt

Illustrasjon av høydekurver