Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon
2 rosemerker?

Nødings

Vil du treffe en skikkelig, arbeidsom og artig matentusiast skal du svinge innom Nødings i Mandal. Der vil du finne den blide sørlendingen Karl David Gundersen, som styrer Nødings Delikatesse. Eller Kompe-Karl, som han kalles på folkemunne, fordi ingen lager komper som Karl og gjengen på Nødings. Utvalget han ellers bestyrer er stort. I den flotte butikken har han, i tillegg til komper, fiskemat i alle varianter og ferdigretter. Og du kan være sikker på at han snart smetter ut døra for å levere mat til sine lokale kunder eller hyttefolket.
Produktbilde

En ekte delikatesse

Kompene til Karl på Nødings er virkelig verdt å tråkke til. Folk tråkker, kjører og går til delikatessebutikken for å sikre seg de store kompene. Komler, raspeball, klubb eller ball, denne runde potetretten er populær over hele landet. Vi våger å påstå at Karl sine komper er de største. En slik potetball med svinekjøtt i midten veier omtrent et halvt kilo og er et måltid i seg selv. Folk i Mandal er heldige som har en forretning som Nødings i nabolaget. Utvalget er stort, og i tillegg til de legendariske kompene har de en rekke hjemmelagde godsaker som rekesalat, potetsalat, fiskekaker, egen røkt laks og fersk fisk.
Folk i Mandal er heldige som har en forretning som Nødings i nabolaget. Utvalget er stort, og i tillegg til de legendariske kompene har de en rekke hjemmelagde godsaker som rekesalat, potetsalat, fiskekaker, egen røkt laks og fersk fisk.
"Ingen lager komper som Karl og gjengen på Nødings."

Heldige mandalitter

Folk i Mandal er heldige som har en forretning som Nødings i nabolaget. Utvalget er stort. I tillegg til de legendariske kompene, har de en rekke hjemmelagde godsaker som rekesalat, potetsalat, fiskekaker, egen røkt laks og fersk fisk. Det er en fryd å være kunde på et sted som tar så godt imot deg og har så mye fristende å by på. Mandal er en trivelig by og Karl David er en god ambassadør for «det blide Sørland». To roser for utrettelig innsats og ekte vare.

Utforsk produktene til

Nødings

ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER

  • 2 Komper

Illustrasjon av høydekurver