Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon
3 rosemerker?

Metervare

Pølsemakeriet Metervare lager håndverkspølser av norske råvarer midt i Oslo. Kokken, Tommy Østhagen, står bak, og sammen med Brit Selebø og flinke unge pølsemakere, leverer de kvalitetspølser til folket.
Produktbilde

Metervare

Oslo er en spennende matby. Her dukker det stadig opp nye restauranter med egenartede konsepter, og særlig i den tradisjonsrike bydelen Sinsen har det skjedd mye. Boligområdet som delvis tilhører Grünerløkka, kan i dag friste med mat og opplevelser i særklasse. Blant de kulinariske suksesshistoriene fra Sinsen finner vi kokken Tommy Østhagen, og hans pølsemakeri Metervare.

Håndverkspølsene fra Metervare er ettertraktede, og her jobbes det iherdig med å tilfredsstille etterspørselen.
Håndverkspølsene fra Metervare er ettertraktede, og her jobbes det iherdig med å tilfredsstille etterspørselen.
«De håndlagde pølsene fra Metervare inneholder minst 81 % håndplukket kjøtt.»

Kokken som ville ha bedre pølser

Metervare er et lite pølsemakeri midt i byen. Håndverkspølsene inneholder norske råvarer med høy kjøttprosent, og er oppkalt etter ulike steder i storbyen slik som Kikut, Manglerud, Kampen, Urtegata, Lambertseter og selvfølgelig Sinsenkrysset.

Tommy Østhagen er en kjent og aktiv kokk i Oslo. Han er både sanker, fisker og pølsemaker. Ideen om Metervare oppstod etter en forgjeves jakt på gode kvalitetspølser i Oslo. Tommy tok dermed saken i egne hender, og Metervare kom på banen i 2013. Sammen med Brit Selebø og flinke unge pølsemakere, har Tommy og Metervare skapt seg et navn og vunnet flere priser.

Kortreist suksess i storbyen

Pølsene til Metervare utmerker seg på smak. De ferske og naturlige råvarene i kombinasjon med dyktig håndverk gjør disse pølsene ekstra utsøkte. De er akkurat passe grove, og smakene er tydelige. Som Tommy selv sier: «smaken sitter i detaljene».

Sammen med håndverks-ketchup, -sennep og en egen «hemmelig saus» får du et komplett og godt måltid fra Sinsen. Dette fortjener tre roser, både for ideen, håndverket og den iherdige jakten på den perfekte pølsa.Utforsk produktene til

Metervare

ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER

  • Ring 1 - Franskinspirert landpølse med fersk timian

  • Urtegata - Bratwurst med norsk ramsløk

  • Lambertseter - grov lammepølse med ferske urter

  • Sotahjørnet - Salami med lakris

  • Sinsenkrysset salsicciapølse

  • Ramsløk aioli

  • Oslo öst - pølse med mild grønn pepper og ost

  • Leverpostei med grønn pepper og rosmarin

  • Inkognito

  • Kampens Hete - Røkt chilipølse

Illustrasjon av høydekurver