Metervare
Metervare
Oslo er en spennende matby. Her dukker det stadig opp nye restauranter med egenartede konsepter, og særlig i den tradisjonsrike bydelen Sinsen har det skjedd mye. Boligområdet som delvis tilhører Grünerløkka, kan i dag friste med mat og opplevelser i særklasse. Blant de kulinariske suksesshistoriene fra Sinsen finner vi kokken Tommy Østhagen, og hans pølsemakeri Metervare.
«De håndlagde pølsene fra Metervare inneholder minst 81 % håndplukket kjøtt.»
Kokken som ville ha bedre pølser
Metervare er et lite pølsemakeri midt i byen. Håndverkspølsene inneholder norske råvarer med høy kjøttprosent, og er oppkalt etter ulike steder i storbyen slik som Kikut, Manglerud, Kampen, Urtegata, Lambertseter og selvfølgelig Sinsenkrysset.
Tommy Østhagen er en kjent og aktiv kokk i Oslo. Han er både sanker, fisker og pølsemaker. Ideen om Metervare oppstod etter en forgjeves jakt på gode kvalitetspølser i Oslo. Tommy tok dermed saken i egne hender, og Metervare kom på banen i 2013. Sammen med Brit Selebø og flinke unge pølsemakere, har Tommy og Metervare skapt seg et navn og vunnet flere priser.
Kortreist suksess i storbyen
Pølsene til Metervare utmerker seg på smak. De ferske og naturlige råvarene i kombinasjon med dyktig håndverk gjør disse pølsene ekstra utsøkte. De er akkurat passe grove, og smakene er tydelige. Som Tommy selv sier: «smaken sitter i detaljene».
Sammen med håndverks-ketchup, -sennep og en egen «hemmelig saus» får du et komplett og godt måltid fra Sinsen. Dette fortjener tre roser, både for ideen, håndverket og den iherdige jakten på den perfekte pølsa.
Utforsk produktene til
Metervare
ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER
Ring 1 - Franskinspirert landpølse med fersk timian
Urtegata - Bratwurst med norsk ramsløk
Lambertseter - grov lammepølse med ferske urter
Sotahjørnet - Salami med lakris
Sinsenkrysset salsicciapølse
Ramsløk aioli
Oslo öst - pølse med mild grønn pepper og ost
Leverpostei med grønn pepper og rosmarin
Inkognito
Kampens Hete - Røkt chilipølse