Lundal Nord
Lundal Nord
Mannen bak Lundal Kjøtt kom opprinnelig fra Folgefonna i Hardanger, men i 1982 flyttet Olav Lundal til Breivik i Salten. Kunnskapen om å lage god spekemat tok han med seg. Sammen med kona begynte de med utsalg fra ferskvaredisk i Breivik. I dag leverer de til både butikker og serveringssteder i hele Bodø-regionen, og er et kjent navn for folk i traktene.
Skikkelig håndverk og tradisjon
Etterspørselen etter kvalitetsmat har kommet for å bli. Nå satser en ny Lundal-generasjon på produksjon av kjøtt og spekemat i den tidligere jordbruksbygda.
Kundene kan ikke være foruten Lundal sine produkter. Karbonadene lages etter en gammel oppskrift, som selv ikke drevne kokker kan «matche». Breivik-pølsene og pinnekjøttet er også store lokale favoritter. Spekepølsene kommer i mange varianter, og det utvikles stadig nye og spennende smaker. Alle produktene er naturligvis basert på den gamle håndverkstradisjonen.
Ekte vare
Lundal gir ikke rom for kompromiss når det gjelder kvalitet. Her smaker det ekte vare, uten ymse tilsetningsstoffer og snarveier. Nylig lanserte Lundal en salami med italienske smaker. Denne får frem det beste fra både Breivik og Italia. Flatbrødet til mor Torill er helt i verdenstoppen, men ønsker du å smake på det må du inn til Breivik og be pent. Vi gir den dyktige håndverksfamilien to roser.
Utforsk produktene til
Lundal Nord
ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER
Kjøttkaker
Pinnekjøtt
Karbonader