Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon
2 rosemerker?

Lisbets

I Flekkefjord ligger en av sørlendingens absolutte favorittprodusenter av lokalmat. Reppens er et navn matfolk i regionen kjenner godt. Dette er nemlig et helt unikt bakeri, der ekteparet Leif og Lisbet har skapt et lompe-eventyr. Hver natt i 3-tiden kommer gjengen hos Reppens på jobb for å sørge for at butikkene på Sørlandet får ferske lomper. Leif og Lisbet setter nemlig sin ære i å ha de ferskeste lompene i landet.
Produktbilde

Lisbets Potetkaker

Reppens Bakeri lager Lisbets Potetkaker etter en helt spesiell oppskrift. Det er selvsagt mest poteter, men det er noe med konsistensen og luftigheten som gjør disse så utrolig gode. Uansett hva fansen skal ha i lompene, må de være Lisbet sine. Lisbet selv mener det ligger i oppskriften og noe hemmelig de gjør med lompene, som vi selvsagt ikke får vite. Hennes arbeidsomme mann Leif er litt av en «Reodor Felgen» og har bygd den spesielle produksjonslinjen som sørger for at resultatet blir perfekt hver gang.:  Reppens er et helt unikt bakeri, der ekteparet Leif og Lisbet har skapt et lompe-eventyr.
: Reppens er et helt unikt bakeri, der ekteparet Leif og Lisbet har skapt et lompe-eventyr.

"Hver natt i 3-tiden kommer gjengen hos Reppens på jobb for å sørge for at butikkene på Sørlandet får ferske lomper"

Lomper er ikke lomper

Mange vil hevde at pølse i lompe er en enkel rett, men vi vet at pølser ikke bare er pølser. Det samme gjelder for lomper. Hos Reppens er de tro mot håndverk, nøyaktig steking og gode råvarer. I tillegg til Lisbets lager de Munsj-lompene med smak av oregano, løk eller chili. Neste gang du skal ha et enkelt måltid, skal du vite at en veldig god lompe kan heve måltidet betraktelig. To roser til lompe-entusiastene Lisbet og Leif.Utforsk produktene til

Lisbets

ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER

  • Lisbets Potetkaker

  • Lisbets Lefser

Illustrasjon av høydekurver