Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon
2 rosemerker?

Kvarstad Sjokolade

Rudshøgda er for mange et kjent stoppested langs E6 nord for Hamar. I den tidligere veikroa har bondeparet Hans og Helena skapt et sjokoladeeventyr, som også har blitt et meget populært stoppested for den som ferdes i traktene. Området innover det flotte landbrukslandskapet er supert for sykkelturer, særlig etter at du har smakt på delikatessene fra Kvarstad Sjokolade.
Produktbilde

Nytt liv i sliten veikro

Du tror nesten ikke dine egne øyne når du kommer inn i den gamle veikroa. Her det det lekkert interiør som i en flott lounge på et luksushotell, en meget fristende restaurant med retter fra Kvarstad Gård sin egen produksjon og en sjokoladefabrikk der besøkende kan se den håndverksmessige produksjonen. Det er sjokolade i alle varianter og en velfylt butikk med mange produkter fra produsenter i området. Før søtsakene settes til livs, kan vi anbefale en pulled pork-burger fra Kvarstads egne griser.

I den tidligere veikroa har bondeparet Hans og Helena skapt et sjokoladeeventyr, som også har blitt et meget populært stoppested for den som ferdes i traktene.
I den tidligere veikroa har bondeparet Hans og Helena skapt et sjokoladeeventyr, som også har blitt et meget populært stoppested for den som ferdes i traktene.

Grunn til å stoppe

Kvarstad Gård er en av de store her i området. De er store på svin, poteter og korn, i tillegg til at de har mye skog.

Sjokoladeproduksjonen som Helena startet opp gården, har i dag flyttet til de nyoppussede lokalene på Rudshøgda. Sjokoladefabrikken er imponerende. Det er håndverk og de beste råvarene med lokale smaker blir til produkter av høy kvalitet. Lokalene er ellers svært innbydende og gjestfriheten stor. De driftige gründerne på Kvarstad får to roser og en sterk anbefaling om å stikke innom, hvis du er i disse trakter.Utforsk produktene til

Kvarstad Sjokolade

ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER

  • Mørk sjokolade med appelsin

  • Mørk sjokolade med chili og havsalt

  • Sjokoladekuler Hasselnøtt Dyppet i Lys Sjokolade

  • Sjokoladekuler mandel dyppet i lys sjokolade og kanel

Illustrasjon av høydekurver