Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon
3 rosemerker?

Kranes Kjøkken

Kranes Kjøkken er en av Finnmarks mest populære lokalmatprodusenter. «Superduper Fiskekaker», røkelaks og sørøy-burger er blant nordlendingenes favoritter. Snart blir den din også!
Produktbilde

Kranes Kjøkken

Sørøya er Finnmarks største øy, og den fjerde største i landet. Naturen er slående vakker med klipper, hvite strender og majestetiske fjell. Her lever storfisken i beste velgående, og det er nettopp fiskerinæringen som har gitt liv til øyas sjarmerende små bygder. Slå deg til ro, og nyt turen vel vitende om at flott innkvartering og god mat er i vente.I Hasvik har Mona og Ahmed skapt et eventyr av en reiselivsbedrift med Big Fish Adventure. Her kan du kose deg i moderne flotte rorbuer, og nyte deilig hjemmelaget mat. For øyas beste fiskekaker reiser du til Breivikbotn, en pittoresk sykkeltur på 16 kilometer fra Hasvik

Kranes Kjøkken byr på noe av de beste fiskeproduktene i hele Finnmark.
Kranes Kjøkken byr på noe av de beste fiskeproduktene i hele Finnmark.
«Kranes Kjøkken er en suksesshistorie fra Sørøya»

Pub og fiskekaker

Kranes Kjøkken er en av Finnmarks mest populære lokalmatprodusenter. Produktene fra lille Breivikbotn når ut i hele fylket. Ja, helt til Troms. Finnmarkingene krever de velsmakende fiskekakene og sørøy-burgeren til sin daglige kost. Dette har faktisk skapt 16 arbeidsplasser, som er gull verdt for Sørøya. Fisken er fersk og kommer rett fra båtene til Kranes Kjøkken, som ligger godt til på kaia. Her er det tradisjoner og imponerende håndarbeid som skaper resultater.

I tillegg til «Super Fiskekaker» er utvalget av lokale velsmakende produkter stort. Du finner både fersk og bearbeidet fisk i ulike varianter. Røkelaksen er i eliteklassen, og anbefales på det sterkeste. Om du ønsker et avbrekk fra fiskefesten bys det også på lokalt og mørt kjøtt.

Driftige karer

Ulf Krane og Morten Strifeldt har vist oss at det lønner seg å foredle råvarene selv, fremfor å sende fisken til Kina. Maten er av ypperste kvalitet, og særlig fiskekakene imponerer. Det er ingen tvil om at Kranes Kjøkken lager mat med real kjærlighet og talent.

Bedriften vokser og får stadig nye venner. Det smaker ekte fisk fra Finnmark, og du blir både glad og mett av et besøk i Breivikbotn. Tre roser går til Sørøya.

ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER

Illustrasjon av høydekurver