Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon
2 rosemerker?

Kautokeino Rein

Familien Bongo kan rein. Ikke bare gjennom reindriften som har vært praktisert i flere generasjoner, men også gjennom lokalmatsuksessen Kautokeino Rein. Her bys det på høykvalitets reinkjøtt som passer perfekt til spekematfatet.
Produktbilde

Kautokeino Rein

Den samiske bygda Kautokeino er et enestående sted. Her kan du oppleve den spennende samiske kulturen på nært hold. Du kan blant annet bo i en gamme (samisk jordhytte), fiske, vandre og spise. I Kautokeino ligger også Juhls Silver Gallery, som byr på spennende samisk sølvkunst og utstillinger. I følge Arne Brimi har Kautokeino Norges beste gatekjøkken, Pit Stop, der alle tenkelige fast food-varianter er basert på reinkjøtt.

Kautokeino Rein drives av familien Bongo. I tillegg til kjøttproduksjon driver de med tradisjonell reindrift.
Kautokeino Rein drives av familien Bongo. I tillegg til kjøttproduksjon driver de med tradisjonell reindrift.
«Kautokeino Rein er en familiebedrift tuftet på godt håndverk og samiske tradisjoner.»

Familien Bongo

Kautokeino Rein drives av familien Bongo som består av Per Anders, Anna Kristine og deres fire barn. I tillegg til kjøttproduksjon driver de med tradisjonell reindrift i reinbeitedistrikt 40-Orda. Hele familien bistår i reindriften og kjøttproduksjonen der det er naturlig for den enkelte. Familien ønsker å videreføre tradisjonell samisk kunnskap til den kommende generasjonen, og barna er derfor aktive i arbeidet. Bedriften deres ligger rett overfor Pit Stop, hvor de også har et utsalg. Her kan du smake på alle de flotte produktene familien lager.

Tørket fjellgull

Kautokeino Rein har flotte spekematprodukter som blant annet kan nytes på flatbrød med litt rømme og tyttebær. Tørket Fjellgull er deres egen merkevare, og de lekre små pakningene egner seg perfekt som nistemat på sykkel- eller fjelltur. Om du er i humør for noe saftig bys det på reinstek og -burger. Reinburgeren er en lokal favoritt med nydelig smak av vidda.

Familien Bongo anvender sine tradisjonsrike ferdigheter, og skaper flotte og moderne reinprodukter. Dette gir definitivt to roser.Utforsk produktene til

Kautokeino Rein

ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER

  • Tørket fjellgull

Illustrasjon av høydekurver