Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon
2 rosemerker?

Jens Eide

Jens Eide er sørlandets mest kjente slakter. Den karismatiske slakteren selv, de flotte produktene og den fine gjengen som arbeider hos ham, har skapt en helt ny klang i landsdelen, når det kommer til gode kjøttvarer. Det er simpelthen ikke mulig å komme utenom Jens Eide hvis du skal ha noe godt fra en ekte håndverksbedrift. Alle som ferdes langs E18 kan ikke unngå å legge merke til det landemerket Jens Eide er like utenfor Lillesand.
Produktbilde

Ikke en pølsemaker som har gjemt seg, akkurat

Den gamle sangen om den forsvunne pølsemaker gjelder absolutt ikke for Jens Eide. Hans gode pølser og kjøttprodukter er overalt. Og det er selvsagt ikke uten grunn.

Jens som driver bedriften i dag var bare en neve stor da han måtte arbeide i slakterforretningen til sin far. Nettopp slakter- og pølsemakerfaget er det som har skapt den store suksessen for lokalmatbedrfiten like utenfor ferieparadiset Lillesand.Jens Eide er sørlandets mest kjente slakter. Her bruker de bare kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder, noe som gir knallgode pølser, smakfull spekemat og svært godt pålegg.
Jens Eide er sørlandets mest kjente slakter. Her bruker de bare kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder, noe som gir knallgode pølser, smakfull spekemat og svært godt pålegg.
"Den gamle sangen om den forsvunne pølsemaker gjelder absolutt ikke for Jens Eide. Hans gode pølser og kjøttprodukter er overalt."

Trivsel rundt bordet er målet

Jens Eide er en blid fyr som vil at folk skal ha det trivelig når de nyter maten han og folkene hans lager. Det er håndverk å se i alle ledd i produksjonen. Jens Eide bruker bare kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det gir knallgode pølser, smakfull spekemat og svært godt pålegg. Over 100 ansatte er med på å sørge for at sørlendingene får deilig lokalmat av ypperste klasse. Vi takker for maten med to roser, og anbefaler alle å trille innom utsalgene til Jens Eide i Lillesand.Utforsk produktene til

Jens Eide

ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER

  • Argentinsk Urtepølse

  • Konge Spareribs

  • Leverpostei

  • Ramsløkpølse

  • Svinenakke Marinert

Illustrasjon av høydekurver