Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon
2 rosemerker?

Imres Granola

Få en perfekt start på dagen med Imres Granola i frokostbollen. Denne granolaen er sunn, smakfull og laget på gode naturlige råvarer.
Produktbilde

Imres Granola

Det er ikke bare i distriktene at man finner spennende lokalmatprodusenter. Midt i Oslo, på Vålerenga, dukker det opp stadig flere restauranter og morsomme butikker. Blant dem er Imre Bidtnes som baker energirike hverdagsmåltid.

Imre var glad i granola. Så glad var hun i den sprø kornblandingen at hun bestemte seg for å satse på granola på fulltid. Hun hadde lenge lett etter den perfekte granolaen, men fant den ikke før hun lagde sin egen. Imre lager granola med naturlige råvarer, og den er like god som sunn.

Hun grublet en stund på navnet, før det falt på Imre. Det var jo hennes kreasjon, og som den eneste ansatte i bedriften passet det nokså bra.«Imres granola er definisjonen på en god start på dagen.»

Håndlaget og populær

Imre blander de ulike variantene sine selv. Hun har etter hvert skaffet seg mange faste kunder og fått innpass i flere av hovedstadens butikker. Du finner Imres Granola på utvalgte Coop Mega-butikker i Oslo. Den knasende gode konsistensen, lekre innpakningen og de rause kvalitetsingrediensene fortjener to roser.Utforsk produktene til

Imres Granola

ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER

  • Granola med tranebær og kokos

  • Granola med nøtter og honning

Illustrasjon av høydekurver