Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon
2 rosemerker?

Gioia

Du trenger ikke å reise til Italia for å nyte ekte gelato. Iskrembutikken Gioia på Frogner er alt du trenger. Her kan du oppleve mange søte gleder.
Produktbilde

Gioia

Frogner i Oslo byr på eksklusive boligområder, restauranter, barer, og delikatessebutikker som Fjelberg og Frogner Special. Bydelens egen park, Frognerparken, er en av Oslos mest populære turistattraksjoner. Her er det fint å sykle rundt, og matmulighetene er mange. Nå får du også byens beste is laget av et fransk-argentinsk stjernepar.

Her lages iskremen basert på sesongmodne ingredienser, så her er det alltid noe nytt og spennende å sette tennene i.
Her lages iskremen basert på sesongmodne ingredienser, så her er det alltid noe nytt og spennende å sette tennene i.
«En trenger ikke dra til Italia for å nyte italiensk gelato.»

Ekte gelato

Is kan være så mangt, og stadig dukker det opp flere steder i Norge hvor håndverksis kan nytes. Blant disse stiller Gioia særlig sterkt. Gioia er en liten iskrembutikk midt på Frogner, og her får du servert nydelig kaffe, crêpes, og is av de mest vidunderlige smaker.

Det dedikerte ekteparet har skapt en suksess som beveger seg langt utenfor det lille lokalet. Franske Pierre Espic har jobbet på Michelin-restauranter og hos den anerkjente konditoren, Pascal. Sammen med argentinske Higinia D’agrossi-Espic skaper de stor glede med sine lekre delikatesser. Gioia betyr nemlig glede på italiensk.

Høyt nivå og store smil

Et besøk hos Gioia gir deg en ordentlig godfølelse. Her serveres maten med stolthet og kjærlighet, og alle som kommer innom blir tilbud å smake på både det ene og det andre. Isen får du med deg i lekre små isoporbokser — dette kjøper deg litt ekstra tid på vei hjem til fryseren.

Smakene er basert på ekte råvarer som vanilje, pistasj eller bær. Her brukes det ikke essenser. Ta turen til Gioia, eller kjøp isen på Coop Mega i Oslo. Den er nemlig verdt to roser.



Utforsk produktene til

Gioia

ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER

  • Bringebærsorbet

  • Hasselnøttis

  • Markjordbærsorbet

  • Pistasjis

  • Salt karamellis

  • Sjokoladeis

  • Sitrongress & pasjonsfruktsorbet

  • Solbærsorbet

  • Vaniljeis

Illustrasjon av høydekurver