Fjellgarden
Rene lokale råvarer
Merethe og Rolf Arne er levende opptatt av lokalmat og samarbeider med lokale produsenter. De bruker bare rene råvarer i produktene sine, som er uten tilsetningsstoffer. Alle kan spise det Hovden har i sine produkter. Reinsdyrene deres kommer fra Setesdal. Hjorten er villhjort enten fra Setesdal eller Sunnfjord og elgen er fra traktene i og rundt Setesdal. De er vide kjent for det prisvinnende pinnekjøttet sitt, som finnes både i røkt og urøkt variant. Spekematen er like fristende
"Ekteparet har skapt sin egen merkevare, Hovden, som tilbyr nydelig skinkepålegg og spekemat i lekre pakninger."
Godt håndverk er nøkkelen
Godt håndverk og gode råvarer gir deg smaken av fjellene i Setesdal. Merethe og Rolf Arne flyttet hit til Hovden for å skape gode smaker fra Setesdalen, som kan nå ut til flere av de som tar turen hit.
Pålegget de lager for hånd ser innbydende ut og har tydelig smak av råvarene, enten det er hjort, elg, reinsdyr eller svin.
De bruker også svin fra dalen og den ferdig oppskårede svinesteken som Rolf Arne lager, er nesten verdt turen i seg selv. Den imponerende lille ekteparbedriften på Hovden får to roser for skikkelig fjellkost.
Utforsk produktene til
Fjellgarden
ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER
Svinestek med sitronpepper
Fjellgardsskinke
Fjellgardsrull
Røkt Fjellgardsskinke