Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon
2 rosemerker?

Fjellgarden

Øverst i Setesdalen har ekteparet Merethe og Rolf Arne satset på skikkelige håndverksprodukter av kjøtt fra dette gode fjellandbruksområdet. Rolf Arne er pølsemaker og Merethe kommer fra en slakterslekt i Kristiansand. Ekteparet har til og med skapt sin egen merkevare, Hovden, som tilbyr nydelig skinkepålegg og spekemat i lekre pakninger. En tur hit til den flotte fjellbygda Hovden kan altså ikke bare by på vakker natur, men også helt spesielle lokale smaker.
Produktbilde

Rene lokale råvarer

Merethe og Rolf Arne er levende opptatt av lokalmat og samarbeider med lokale produsenter. De bruker bare rene råvarer i produktene sine, som er uten tilsetningsstoffer. Alle kan spise det Hovden har i sine produkter. Reinsdyrene deres kommer fra Setesdal. Hjorten er villhjort enten fra Setesdal eller Sunnfjord og elgen er fra traktene i og rundt Setesdal. De er vide kjent for det prisvinnende pinnekjøttet sitt, som finnes både i røkt og urøkt variant. Spekematen er like fristende

Øverst i Setesdalen har ekteparet Merethe og Rolf Arne satset på skikkelige håndverksprodukter av kjøtt fra dette gode fjellandbruksområdet.
Øverst i Setesdalen har ekteparet Merethe og Rolf Arne satset på skikkelige håndverksprodukter av kjøtt fra dette gode fjellandbruksområdet.
"Ekteparet har skapt sin egen merkevare, Hovden, som tilbyr nydelig skinkepålegg og spekemat i lekre pakninger."

Godt håndverk er nøkkelen

Godt håndverk og gode råvarer gir deg smaken av fjellene i Setesdal. Merethe og Rolf Arne flyttet hit til Hovden for å skape gode smaker fra Setesdalen, som kan nå ut til flere av de som tar turen hit.

Pålegget de lager for hånd ser innbydende ut og har tydelig smak av råvarene, enten det er hjort, elg, reinsdyr eller svin.


De bruker også svin fra dalen og den ferdig oppskårede svinesteken som Rolf Arne lager, er nesten verdt turen i seg selv. Den imponerende lille ekteparbedriften på Hovden får to roser for skikkelig fjellkost.Utforsk produktene til

Fjellgarden

ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER

  • Svinestek med sitronpepper

  • Fjellgardsskinke

  • Fjellgardsrull

  • Røkt Fjellgardsskinke

Illustrasjon av høydekurver