Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon
2 rosemerker?

Finny Sirevaag

Hvis du tror at ferdigpillede reker ikke er like ferske som de du finner i fiskedisken, bør du ta deg en tur til vakre Åna-Siri nordvest på Sørlandet. Her gikk de to rekeprodusentene Finny og Sirevaag sammen og utviklet et flott anlegg, der ferske reker blir pillet av en helt unik maskin, som sikrer både kvalitet og god utnyttelse av råvarene. Reker frå Åna-Sira møter du nok på mange rekesmørbrød her i landet – og i utlandet.
Produktbilde

Rett fra havet

Fabrikken i Åna-Sira startet som fiskemottak helt tilbake i 1904. I dag er de Norges største produsent av norske pillede kvalitetsreker i lake. Finny Sirevaag har gjennom mange år levert skalldyr kjent som Reimes-Reker, Sirevaag-Reker og Finny-Reker. De ferske rekene kommer fra Skagerrak der rekebestanden i flere år var dårlig, men der den nå har tatt seg kraftig opp som et bærekraftig fiske. Finny Sirevaag har også produkter av frosne reker fra Barentshavet, men de karakteristiske rekene i lake, kommer ferske inn på mottaket og ut i butikkene hver dag.Hvis du tror at ferdigpillede reker ikke er like ferske som de du finner i fiskedisken, bør du ta deg en tur til vakre Åna-Siri nordvest på Sørlandet.
Hvis du tror at ferdigpillede reker ikke er like ferske som de du finner i fiskedisken, bør du ta deg en tur til vakre Åna-Siri nordvest på Sørlandet.
"Reker frå Åna-Sira møter du nok på mange rekesmørbrød her i landet – og i utlandet."

Nordmenn elsker reker

Vi er glade i reker her i landet. Et skikkelig rekesmørbrød med majones er nærmest en nasjonalrett. Den tradisjonsrike bedriften Finny Sirevaag sørger for at de rekene du slipper å pille selv, slett ikke står tilbake i smak og kvalitet fra andre reker. Før i tiden var det mange slike rekefabrikker i landet vårt. Nå er det få igjen. Derfor er det flott at Finny Sirevaag holder fanen høyt for ferdigpillede reker.

For dette får de to roser av oss.

Utforsk produktene til

Finny Sirevaag

ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER

  • Ferske norske reker

  • Skagerak-Reker

  • Reimes 300g

  • Reimes 1,5kg

  • Norske Reker i Lake 450g

Illustrasjon av høydekurver