Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon
2 rosemerker?

Como Mexico

Stavanger har alltid vært en internasjonal by med eksotisk preg. Craig Whitson, som fremdeles er i byen, åpna i 1986 Norges første meksikanske restaurant; «The Adventures of Harry Pepper the Telephone Man On His Way to Mexico», bedre kjent bare som «Harry Pepper». Fremdeles får du servert Craig’s fyldige tortillaer i den spesialimporterte torilla-ovnen, chili con carne og andre godbiter fra det meksikanske kjøkkenet på kaia i Stavanger. Og like ved der Harald Hårfagre samlet landet i Hafrsfjord lager de ekte tortilla. En mer internasjonal by enn Stavanger skal du lete lenge etter.
Produktbilde

Bestemors oppskrift

Meksikanske Lety Rodriguez kom til Norge i 2012. I bagasjen hadde hun en kjevle og en tortilla-oppskrift fra sin bestemor. Siden hun ikke var særlig imponert over tortillaene hun fant her, begynte hun å bruke bestemorens hemmelige oppskrift. Letys tortillaer ble fort populære. Faktisk så ettertrakta at hun og mannen Eirik Myklebust fant ut at de skulle satse på dette som levebrød. «Nordmenn burde få autentisk meksikansk mat», mente hun. I dag er de et stort og flott torilla-bakeri med et stadig utvida sortiment. Her lages alt med skikkelig håndverk, og Como Mexico leverer tortillaer over hele landet. Se etter de morsomme og fargerike pakkene i butikken.

Como Mexico er et eventyr av ærlig mat basert på lokale råvarer og meksikanske oppskrifter.
Como Mexico er et eventyr av ærlig mat basert på lokale råvarer og meksikanske oppskrifter.
«Como Mexico er et eventyr av ærlig mat basert på lokale råvarer og meksikanske oppskrifter.»

Ekte meksikansk mat

Lety og Eirik lager utrolig flotte produkter som virkelig smaker slik meksikansk mat skal smake. Tortillaene er både luftige og perfekt stekt i den spesialimporterte tortilla-ovnen. Ferske, myke tortillas er noe for seg selv. De smakfulle tortillaene passer godt sammen med salsaen de lager og deres meksikansk-marinerte svine- og oksekjøtt fra lokale bønder i vakumpakker, som du enkelt varmer opp.

Como Mexico er et eventyr av ærlig mat basert på lokale råvarer og meksikanske oppskrifter. To roser til internasjonale og lokale Como Mexico.

Utforsk produktene til

Como Mexico

ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER

  • Hvetetortillas

  • Maistortillas

  • Hot salsa med cili de arbol

  • Mild salsa med paprika

  • Medium salsa med jalapeno

  • Barbacoa av storfe

  • Carnitas av svin

Illustrasjon av høydekurver