Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon
2 rosemerker?

Bryn Gardsmeieri

Fjellgården Bryn er et bureisingsbruk fra 1935 og her har geiter alltid vært levebrødet. Gården ligger et godt stykke inn mot svenskegrensa i Flendalen, noen mil fra Trysil. Det er seterkulturen som skaper de gode resultatene for bøndene på Bryn. Astrid og Per bygget i sin tid opp geitegården med over 20 ulike produkter. Nå har datteren Eline og hennes mann, Jan Tore, overtatt og skal drive Bryn-suksessen videre. Mor Astrid er likevel fortsatt med og yster.
Produktbilde

Nydelige geiteprodukter

Det er flotte omgivelser som skaper de gode smakene fra Bryn. Gården ligger nord i Trysil ved foten av Skardfjellet. De 90 melkegeitene produserer den fineste råvare, som de foredler til mange ulike typer ost i eget gardsmeieri. Bryn tilbyr også kjekjøtt av ypperste kvalitet. Geitekillingene går ute på beite hele sommeren og spiser det fjell og skog har å by på av urter, einer, gress og fjellblomster. Slikt blir det god smak av. Ekte geitost, prim, geta (feta av geit) og modna hvite geitoster er velsmakende produkter du bør se etter i butikken. Flere av produktene har faktisk vunnet både gull, sølv og bronse i NM i Gardsost.Astrid og Per bygget i sin tid opp geitegården med over 20 ulike produkter. Nå har datteren Eline og hennes mann overtatt og skal drive Bryn-suksessen videre.
Astrid og Per bygget i sin tid opp geitegården med over 20 ulike produkter. Nå har datteren Eline og hennes mann overtatt og skal drive Bryn-suksessen videre.
"Flere av produktene til Bryn Gårdsmeieri har vunnet både gull, sølv og bronse i NM i Gardsost."

Smaken av seterkulturen

De unge bøndene Eline og Jan Tore har absolutt fått en god start ved hjelp av det Astrid og Per satset på. Det er gode, rene og friske smaker av produktene de lager. Geit smaker både mildt og deilig etter at vi fikk nye geiteraser. Men det er den imponerende seterkulturen i dette området som gjør Bryn til en veldig fremtidsrettet og positiv bærer av gamle tradisjoner. Det er moro å se at den flotte norske seterkulturen har en plass i våre dagar. Vi gir Bryn og de flotte geitene to gode roser.Utforsk produktene til

Bryn Gardsmeieri

ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER

  • Prim

  • Villroa

  • Ekte Geitost

  • Skardfjell

  • Biskopkroken

Illustrasjon av høydekurver