Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon
2 rosemerker?

Åkeberg-Skoglunn Pølsemakeri

På Furuset finner du byens fineste fabrikkutsalg av pølser og andre smakfulle kjøttprodukter. Åkerberg Skoglunn Pølsemakeri har holdt koken siden 1947, og byr på bred matkunnskap og høy kvalitet.
Produktbilde

Åkeberg Skoglunn

Oslo er et artig sted for oss matinteresserte. Her ligger både de store og kjente, og de lokale og tradisjonsrike kjøttbedriftene på rekke og rad. Åkeberg Skoglunn har et nydelig fabrikkutsalg på Furuset. Herfra kjøper både butikker og restauranter hovedstadens favoritt-pølser, og også du kan handle her blant matentusiastene.
Vil du nyte pølsene ferdig tilberedt kan du ta en sykkeltur til Lavpriskiosken på Årvoll eller Syverkiosken ved Alexander Kiellands plass. Sistnevnte har til og med sin egen oppskrift hos den stolte håndverksprodusenten. Dette er to av de siste ekte pølsebodene i byen.Åkeberg Skoglunn-pølser er ikke bare ettertraktet av matentusiaster. Flere av byens kiosker, butikker og restauranter kjøper pølsene sine fra håndverksprodusenten.
Åkeberg Skoglunn-pølser er ikke bare ettertraktet av matentusiaster. Flere av byens kiosker, butikker og restauranter kjøper pølsene sine fra håndverksprodusenten.
«Den gode smaken ligger i fettet og de ferske råvarene.»

Holder tradisjonene ved like

Åkeberg Skoglunn er en mellomstor matprodusent som har levert kjøttvarer av høy kvalitet siden 1947. De er nok mest kjent for sine klassiske wienerpølser, som ingen pølsekiosker i Oslo kunne vært foruten.

Utover pølser tilbyr Åkeberg Skoglunn flott pålegg, farsekaker, spekemat, kebab og andre kjøttprodukter. Både storkjøkken, cateringbyråer, gatekjøkken, bensinstasjoner og privatpersoner kjøper kjøttprodukter fra Åkeberg Skoglunn. Dette er et yndet samlingssted for alle de som verdsetter ordentlig pølsemakerkvalitet.

Ekte pølsemakere

Det er god stemning hos Åkeberg Skoglunn. Mange av de du møter har lang erfaring og kan lage skikkelige kjøttprodukter. Lukter godt gjør det også.

I disse dager kan pølser være så mangt, men noen pølser er faktisk bedre enn andre. En ekte Åkeberg Skoglunn-wiener, for eksempel. Vi deler gjerne ut to roser til denne gjengen.Utforsk produktene til

Åkeberg-Skoglunn Pølsemakeri

ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER

  • Wienerpølser

  • Røkt fleskepølse

  • Mors Karbonader

  • Lunsjkaker

  • Hot cheddar chili

  • Gourmetpølse med hvitløk

Illustrasjon av høydekurver