Verdt å tråkke til - illustrasjonVerdt å tråkke til - illustrasjon

Surf Kombucha

Inderøya var tidlig ute med å markere seg som et lokalmatparadis. De har selv lansert området som «Den Gyldne Omvei», der du kan ta av fra E6 og trille gjennom et nydelig landskap med flotte gårder, artige opplevelser og masse god mat.
Produktbilde

Den Gyldne Omvei

Helt nord på øya ligger Gangstad Gårdsysteri, som var tidlig ute med gårdsost og fikk mye oppmerksomhet. I dag er dette en stor lokalmatvirksomhet og et forbilde for flere. Ikke minst for dattera til grunnlegger Astrid Aasen, Maren, som har startet kombucha-produksjon.

Kombucha er en fermentert te-drikk, som den siste tiden har blitt veldig populær.
Kombucha er en fermentert te-drikk, som den siste tiden har blitt veldig populær.
«Surf Kambuchas drikker har balanserte smaker, og utvalget deres er kreativt.»

Fermentert drikke

Kombucha er i vinden. Drikken lages av økologisk te, som blir tilsatt sukker og en egen kombucha-kultur. Dette setter i sving en syrnings- eller fermenteringsprosess som omdanner sukker og stivelse til en deilig og syrlig drikk. Surf Kombucha smaksetter denne med juice av frukt og bær.

Maren Aasen Guichard er født og oppvokst i ysteriet på Gangstad, hvor hun tidlig lærte seg verdien av gode og ekte råvarer. Maren er ernæringsterapeut og opptatt av sunn mat og drikke. Mannen hennes, Luca, er surferen i Surf Kombucha. Født i Norge, men oppvokst i Portugal og ivrig surfer. Sammen har de skapt en svært blomstrende, ny opplevelse på Inderøya.

Syrlig og frisk

Kombucha er ikke bare en god tørstedrikk med en herlig syrlig fruktsmak, den inneholder også gode bakterier som magen din har veldig godt av. Surf Kambuchas drikker har balanserte smaker, og utvalget deres er kreativt. De lager også iste og har ideer om en alkoholbasert drikk. Det stilige flaske-designet og den unike smaken har gjort Surf Kombucha til et populært stoppested for tilreisende fra hele landet.

Utforsk produktene til

Surf Kombucha

ALLE PRODUKTENE FINNER DU I UTVALGTE COOP-BUTIKKER

  • Surf Kombucha Ingefærøl

  • Surf Kombucha Tropisk Ingefær

  • Surf Kombucha Bringebær

  • Surf Kombucha Mango

  • Surf Kombucha Lime

  • Surf Iste Lime

  • Surf Iste Fersken

Illustrasjon av høydekurver